Om du köar till lägenhet på Koster hos Strömstadsbyggen - tips

Det är många som köar för lägenhet på Koster och det är många som anmält sig till Strömstadsbyggens kö. Det räcker dock inte med att anmäla sig till kön utan man måste själv vara aktiv under kö-tiden. Så här gör du:
1.      Du ställer dig i kö genom att logga in på Strömstadsbyggens hemsida och registrerar dig på mina sidor. Från och med nu samlar du kö-poäng.
2.      För att fortsätta stå i kön (och behålla dina kö-poäng) måste du minst en gång om året logga in på mina sidor. Se till att dina kontaktuppgifter är aktuella.
3.      Strömstadsbyggen skickar inte ut några lägenhetserbjudanden utan de annonseras ut på hemsidan. Vi rekommenderar att du på hemsidan lägger upp en eller flera bevakningar så kommer du att få ett e-mail när det finns något ledigt som passar dig. På så sätt slipper du att löpande bevaka hemsidan.
Då flera personer undrat varför inga erbjudande kommer trots att man stått länge i kö så finns kanske svaret ovan. Vi hoppas att Filjestadsprojektet snart kommer igång och önskar dig lycka till med bostadssökandet!