Västrabo på Nordkoster

VÄSTRABO VÄSTRABO

KIFAB, Kosters Ideella Förvaltnings AB, äger huset med 12 lägenheter på Nordkoster. Läget är fantastiskt med havsutsikt och ligger nära Västra Bryggan, där kosterbåtarna och linfärjan lägger till. Huset är två våningar med hiss. Lägenheterna är alla tvåor av varierande storlek. De är placerade på både första och andra våningen. Endast mantalsskrivna på Koster får teckna sig som hyresgäster och alla lägenheter är avsedda för permanentboende. Det är välplanerat, praktiskt och handikappanpassat med tanke på att det ska vara ett bra boende för t.ex. äldre.

Byggnaden innehåller gemensamma utrymmen som också är tillgängliga för allmänheten. Det finns ett stort kök för tillfällen när man vill göra något mer speciellt än att laga mat i det egna köket. En stor kultursal (50 m 2) finns på andra våningen.

KIFAB har under många år arbetat för ett genomtänkt boende för t.ex. äldre eller rörelsehindrade. Samhällsföreningen är aktieägare tillsammans med 230 till. Många ideella timmar och personliga gåvor har gjort bygget möjligt och inflyttning var 1 maj 2005.

Om ni är intresserad av en lägenhet eller vill ställa er i kö så kontakta då Gunilla Hansén. Du kan nå henne via e-mail kifab.koster@telia.com eller
Mobil 070-2921405.